Behandeling

Behandeling

WAT IS EEN NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELING?

 

Een natuurgeneeskundige behandeling bij Zensitive is gericht op het stimuleren van het natuurlijk herstellend vermogen van de mens waarmee klachten kunnen worden verholpen. De therapeuten van Zensitive werken samen met u aan vijf natuurgerichte principes:

  1. Energie; het opheffen van energetische en emotionele blokkades
  2. Prikkeloverdracht; verbetering van communicatie tussen lichaam en geest
  3. Drainage; afvoer van afvalstoffen
  4. Voeding; verbetering van voeding van het lichaam (goed voeden, goed denken, goed ademen)
  5. Levenskunst; bewustwording en loslaten van belemmerende denk- en gdragspatronen

 

Intake/onderzoek

Een natuurgeneeskundige therapeutische behandeling bij Zensitive begint altijd met een kennismaking en intake gevolgd door een eerste intuitieve behandeling. Tijdens het kennismakings/intakegesprek bespreken we uw klachten, levensstijl, psychologische, fysiologische, sociologische en medische situatie. Tijdens de eerste behandeling krijgt u een beeld van de manier van werken van de therapeut. Door observatie, palpatie, tests en het toepassen van verschillende technieken vormt de therapeut samen met u een beeld van de klacht.

 

Behandeling

Aan de hand van de intake en eerste behandeling wordt een behandelplan opgesteld en afgestemd met de cliƫnt. In het behandelplan wordt het doel van de behandeling, onderzoek en mogelijke oorzaken, aanpak, duur en frequentie vastgelegd. Elke behandeling start met een korte reactie op de vorige behandeling en eindigt met feedback. De behandelingen worden regelmatig geevalueerd.

 

Evaluatie

Behandelplan wordt geevalueerd en afgeloten of aangepast.

Intake / onderzoek

Massage / behandeling

Feedback / evaluatie

Therapievormen, coaching, yoga en soorten massage