KLACHTEN

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over klachten en/of werkvormen van een massagetherapeut? Staan uw klachten er niet bij? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies!

Klachten

MET WELKE KLACHTEN KAN IK TERECHT BIJ ZENSITIVE?

Natuurgeneeskunde kan een oplossing bieden voor lichamelijke en niet-lichamelijke klachten. Zensitive heeft goede resultaten geboekt met de behandeling van mensen met nekpijn, rugpijn, schouderpijn, hoofdpijn, stress, burn-out, overspannenheid en depressieve klachten. Daarnaast heb ik als ervaringsdeskundige en therapeut fijne behandelingen mogen geven aan mensen met vruchtbaarheidsproblemen waardoor verdriet, woede en lichamelijke klachten (waaronder hormoonschommelingen) verminderden.


Dit zijn echter niet de enige klachten waar natuurgeneeskunde en massages of yoga een remedie voor kan zijn. Veel voorkomende oorzaken van lichamelijke klachten zijn een trauma, zwaar tillen, overbelasting, verkeerde bewegingen, overgewicht, slechte houding, stress en psychologische problemen. Deze laatste door toedoen van een hoog werktempo, relatieproblemen, mentale belasting, angst etc. In de behandeling wordt gekeken naar de oorzaak en zowel lichaam als geest behandeld.

Behandelbare klachten

Pijnklachten:


Rugpijn

Nekpijn

Schouderpijn

Heuppijn

Hoofdpijn

Pijn in armen en handen

Pijn in billen en benen

Pijn in gewrichten

Spierpijn


Fysiologische klachten:


Overmatig transpireren

Hoofdpijn

Huidklachten

Allergie├źn

Spijsverteringsklachten

Opvliegers

Menstruatieproblemen

Hormoonschommelingen

Vermoeidheid

Psychologische klachten:


Stressklachten

Woede & frustratie

Depressieve klachten

Gebrek aan zelfvertrouwen

Verdriet vasthouden

Keuzestress

Overspannenheid

Angst