TEAM

Natuurgeneeskundig Therapeut 

Patricia Timmerman

Altijd op zoek naar vitaliteit!


Wat maakt de ene mens mooi, gezond en vitaal en de ander moe, opgebrand en klagerig? Dat is iets wat mij als mens dagelijks bezig houdt. In mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut krijg ik de kans om mensen te helpen met pijn, spanning en stress en samen te zoeken naar punten waar mensen plezier in hebben, kracht uit putten en ontspannen van raken.


Mijn doel is om mensen met mijn natuurlijke behandelingen een gezond en positief gevoel te geven. Alle zintuigen open te maken om de mooie dingen van het leven te zien, voelen, proeven, ruiken en ervaren.

Vitaliteitscoach

Daniel Noordijk-stipdonk 


Begeleiding bij belasting en belastbaarheid bij langdurige stress of een aandoening.

Personal Trainer & masseur

Jessica Noordijk-Stipdonk


 Levensgenieter

&

altijd op zoek naar uitdaging!


In 1994 ben ik via familie in aanraking gekomen met de sportbranche. Sindsdien heb ik mij door jarenlange ervaring en opleidingen en cursussen weten te ontwikkelen tot personal trainer, voedingscoach & hormoontherapeut. De balans tussen de lichamelijke- en geestelijke gezondheid genieten de prioriteit. Maar uiteraard zijn resultaatgericht openheid en betrokkenheid niet minder aanwezig. 

Coach & masseur

Thanh Nguyen 


Mijn naam is Thanh, mijn leven is een leuke rollercoaster met up’s and down’s. Ik geniet er steeds meer van om daadwerkelijk hier te zijn, in dit leven en in dit lichaam. 

Coach, energetisch therapeut, sjamaan, doorgeefluik, you can call me whatever you want… Het klopt allemaal, maar niks dekt volledig de lading.

Ik vind het veel belangrijker dat ik er voor je kan zijn en je werkelijk beweging, antwoord, helderheid, inzicht, diepte, verbinding en bevrijding kan laten ontdekken en ervaren. 

Toen mijn broer overleed, kreeg ik de kracht en het vermogen om er mijn werk van te maken. 

Hoe khanh ik je helpen?

Ik hanteer een intuïtieve en holistische aanpak met aandacht voor zowel Body als Mind. Daarbij geef ik je handvatten en hulpmiddelen om het uiteindelijk zelf te doen. Ik maak je onafhankelijk! 

Mindfulnesstrainer & yogateacher

Melissa Roubos


Sinds juni 2020 verzorg ik yogasessies en dit doe ik met veel plezier en passie. Hiervoor heb ik 15 jaar lang als maatschappelijk werker gewerkt en hierbij heb ik erg veel geleerd over de mens, de maatschappij en over mezelf.

Het sociaal werk zoals deze word verzorgt vanuit de reguliere hulpverlening paste niet langer bij mijn zienswijze en ik voelde me beperkt in de mogelijkheden om daadwerkelijk iets voor de mensen te betekenen. Dit heeft uiteindelijk bij mij geleid tot overspannenheid en ben ik in aanraking gekomen met yoga en mindfulness.

Na een mindfulness training in 2018 ben ik opgeknapt en is mijn liefde voor zowel yoga als mindfulness begonnen.

Het heeft me geleerd weer in contact te komen met mijn lichaam maar ook emoties, gedachten en gedrag waardoor ik nu een veel eerlijkere blik naar mezelf en anderen heb, weet en voel ik weer waar mijn grenzen liggen.